Kortreist støtte med kortreist brød

Haugli Bakeri og Rema 1000 i Haugesund utvider samarbeidet og inviterer folk til å komme med forslag til hva pengene fra sin nye brødkampanje skal gå til.

Publisert Sist oppdatert

– Brødkampanjer er jo ikke noe nytt, men vi hadde lyst til at kunden selv kunne være med å bestemme hvem som skal få støtte. Da får vi det så lokalt som vi kan få det, sier kjøpmann Jan Lilleland i Rema 1000 Norheim, til nettstedet haugesundnytt.no.  Kampanjen har de kalt «Kortreist brød, kortreist støtte».

Ved å sende en mail til Haugli bakeri eller fylle ut et forslag på brødposen til det nye grovbrødet og levere i butikken, kan folk være med på å avgjøre hvem som skal få pengene som er kommet inn fra de to kronene per brød som går i potten. Blant alle forslagene vil en jury til slutt bestemme hvem som skal få pengestøtte.

– Folk kan sende inn forslag til alt de mener fortjener støtte. Om det er speideren, skolekorps, barneavdelingen på sjukehuset, hva som helst. To kroner per grovbrød vil bli en del penger til slutt, sier Lilleland. Grovbrødet er laget spesielt med tanke på skolemat og har allerede solgt godt uten noen spesiell markedsføring, ifølge daglig leder i Hauge bakeri, Stein Olsen.

– Nå har vi kun kjørt det ut i butikkene og det solgte bra i forrige uke. Så får vi håpe det øker på etter hvert, sier Olsen til nyhetssiden.

Powered by Labrador CMS