Kombinerer konditori og bar

Kaker og smørbrød om dagen og musikk og drinker på kvelden. Nytt konsept åpner snart på Osøyro.

Publisert Sist oppdatert

Flerbruk av bakeriutsalg er i vinden om dagen og på Os skal Hanne Hansen og Bjørn «Bosse» Sigurjonsson åpnet et nytt konsept i denne gaten. Men istedenfor den populære varianten ”bakeriutsalg på dagen og pizza på kvelden”, satser ekteparet på «Hannes Konditori & Musikkbar», skriver Os & Fusaposten.

Vil prøve noe nytt

– Me må sjå om me får det til å fungera. Me har i alle fall bestemt oss for at me treng fleire bein å stå på, fortel ekteparet til avisa.

Hanne Hansen har mer enn 20 års erfaring som konditormester fra Hagavik Hjemmebakeri, og vil nå prøve å stå på egne ben med nysatsingen

– Me får seia at det vert den heimelaga varianten. Det blir påsmurde rundstykke til lunsj, og me har også tenkt å prøva å opna så tidleg at dei som jobbar på Osøyro kan koma hit og eta frukost, seier Hanne til Os & Fusaposten.

Vil ha jamming

Ekteparet satser på et mer voksent publikum på kveldstid.

– Det er eit enormt musikarmiljø i Os, og eg har eit håp om at dette kan bli ein stad der folk kan koma og jamma. Og då har me ambisjonar om at dersom nokre av gjestene har lyst til å prøva eit par grep på gitaren, så er det fritt for at dei kan få lov til å prøva seg, sier Bosse til avisen.

Hannes Konditori & Musikkbar skal etter planen åpne 28. april.

Powered by Labrador CMS