Skjermbilde fra Lofotposten. Tor Henriksen fra Vågan Næringsforening, Espen Haugen fra Byggsystemer, Else Marie Larsen og Johan Petrini fra Fiskekrogen i Henningsvær, vinnerne Brita Pedersen og Kato Stubberud fra Kringla AS, og prisutdeler og banksjef Geir Bringsli i Sp1NN.

Kåret til Årets bedrift

Kringla AS i Lofoten er kåret til årets bedrift i Vågan for 2015. Av tre finalister ble det  godt bakverk som gikk av med seieren.

Publisert Sist oppdatert

– Innovasjon, vekst og gode resultater kjennetegner Kringla AS.

Kåringen av «Årets bedrift» i Vågan er et samarbeid mellom Vågan Næringsforening, Sparebanken NordNorge og Våganavisa, skriver Lofotposten. Selve kåringen skjedde på Thon Hotell Lofoten rundt lunsjtider tirsdag, og redaktør Edd Meby i juryen hadde følgende begrunnelse for vinneren anno 2015:

– Innovasjon, vekst og gode resultater kjennetegner Kringla AS, men like viktig er bedriftens filosofi; å lage gode bakervarer med kjærlighet.
– Kringla strekker seg langt for å oppfylle sine egne krav til ekte og rene råvarer, unngår faglige snarveier, og oppnår økonomiske resultater som setter bedriften i stand til å vokse ut av egen kommune, sier Meby.

Edd Meby redegjorde for at det var en verdig vinner som juryen hadde plukket ut, men han sa også at det å bli nominert til finaleplass i et utvalg av rundt 50 bedrifter, er en ære og anerkjennelse i seg selv.

Powered by Labrador CMS