Kan bli årets bedrift

Edgars Bakeri er nominert til årets Sørlandsbedrift.

Publisert Sist oppdatert

Daglig leder Rune Vindsetmo ble overrasket og veldig glad for å høre om nominasjonen.

– Dette visste jeg ikke om før du ringte! Vi er ydmyke for nominasjonen, og utrolig glad for å bli lagt merke til!

I forslaget til nominasjonen står det:

«Edgars Bakeri har fantastisk gode kaker og forskjellige brød, urtebrød og fantastisk kyllingsuppe. Veldig hyggelig betjening! Edgars gir også boller og vaffelrøre til forskjellige lag og foreninger. De er en virksomhet som fortjener å vinne!»

 

Vil utgjøre en forskjell

Håndverksbakeriet med fem egne utsalg har som mål å utgjøre en forskjell, med egne produkter som skiller seg ut fra import- og industri bakervarene på markedet.

– Vi har arbeidet knallhardt for å fremme kvaliteten i alle ledd. Utsalgene våre skal være delikate og passe til produktutvalget for å fremme en helhets opplevelse, men det er ikke bare det visuelle som er viktig. Smaken og kvaliteten på bakervarene skal gi kundene en god smaksopplevelse. Våre kunder skal kjenne forskjellen mellom våre produkter og industribaksten.

Edgars har om lag 30 årsverk fordelt på om lag 50 personer. Ca. 10 av dem arbeider med produksjonen, blant annet faglærte bakere, konditorer og kokker. Flere av dem har mesterbrevet.

 

Takker kundene

På facebok siden sin hyller Edgars Bakeri kundene etter en travel sommersesong:

– Vi som jobber på Edgars ønsker å takke alle våre faste kunder, turister og hytte brukere for en fantastisk sommer hver dag. 7 dager i uken kommer dere innom oss. Blide selv om det regner. Felles er at dere ønsker gode, ferske bakervarer. Vi blir veldig stolt og rørt når dere gir gode tilbakemeldinger. Mye spennende kommer fra steinovnen. Det vil vi fortsette å utvikle på Edgars vis.

 

Kriteriene for nominasjonen til Årets bedrift

For å bli godkjent må bedriften være et aksjeselskap med hovedkontor på Sørlandet, ha overskudd siste regnskapsår, positiv egenkapital og ha utmerket seg positivt i 2016

Det kom inn over 60 nominasjoner til Årets Sørlandsbedrift 2016 de første dagene, hvorav 35 oppfyller kriteriene.

Det er mulig å nominere kandidater her frem til søndag 4. september.

Powered by Labrador CMS