Kafe i gårdsbakeriet

Ny kafe med utvidet areal står klar til glede for kunder som besøker Eidum Gårdsbakeri i Sorta i Lånke.

Publisert Sist oppdatert

Gårdsbakeriet i Stjørdal har utvidet og bygget flere sitteplasser i kafeen. Gårdsbakeriet produserer varer til lokale bedrifter i tillegg til direktesalg og kafedrift, melder Stjørdals-nytt.

– Vi får med den nye kafeen muligheten til å servere kaffe og spisende her på bakeriet i åpningstidene. Vi legger opp til frokost på bestilling for lag, bedrifter og foreninger også. Lunsj lager vi gjerne her på bakeriet, men da med begrensede menyer, sier Solvår Lillemo Reinsberg, innehaver av gårdsbakeriet til Stjørdals-nytt.

Lager surdeigsbrød

Baksten på Eidum går i flere sorter surdeigsbrød laget med omtanke og lange liggetider. Det bakes også kaffepinner, kornkjeks, knekkebrød og muffins blant annet. I kafeen blir det dessuten påsmurte brødskiver.

– Vi står nå godt rustet til å øke leveransene og vareutvalget fra gårdsbakeriet her på gården. Med utvidelser i bakeriet og den nye kafeen møter vi fremtiden godt forberedt. Kafeen har fått en noe urban stil. Den er åpen inn mot produksjonen slik at kundene som er innom oss får en opplevelse, forteller Solvår Lillemo Reinsberg til Stjørdals-nytt.

Powered by Labrador CMS