Hele Norges Bakere på Facebook

Tidligere BKL deltager Thomas Valand har startet Facebook-gruppen Hele Norges Bakere. Han oppfordrer bakere over hele landet til å melde seg inn.

Publisert Sist oppdatert

Nå vil Thomas Valand samle alle profesjonelle bakere i landet i en facebook-gruppe, slik at bransjen enkelt kan komme i kontakt med hverandre.

– Jeg har nylig startet gruppen «Hele Norges Bakere» på Facebook, og målet er å samle samtlige bakere og konditorer i Norge i en og samme gruppe, sier Valand.

Nettverksbygging

Gruppen er hovedsaklig ment å brukes til nettverksbygging innad i bransjen.

Det vil si at bakere, konditorer og driftsledere skal kunne nå ut til hele bransjen på en enkel måte. Det kan være i forbindelse med oppskrifter, teknikker, arrangement, kjøp/salg av utstyr eller rekruttering.

– Det første døgnet har gruppen fått nesten 300 medlemmer, noe som er helt fantastisk. Jo flere vi er, jo bedre nytte har samtlige av gruppen, sier Thomas Valand.

Diskusjoner

En gruppe som fungerer til rekruttering, utstyrsprat, deling av oppskrifter. Også andre generelle spørsmål bakere og konditorer ofte funderer på og diskusjon om faget.

– Er du på jakt etter utstyr eller skal du selge noe selv? Søker du etter ny jobb eller er du på jakt etter ny baker eller konditor til ditt bakeri? Denne gruppen skal samle bakerne i Norge slik at du enkelt kan komme i kontakt med de du trenger, skriver Valand selv på facebook-gruppen.

Her finner du gruppen.

Powered by Labrador CMS