Har solgt kaker for mer enn 10 millioner

Cake it easy har solgt mer enn 50 000 kaker over nettet. Nå vil de prøve konseptet i Europa.

Publisert Sist oppdatert

Konseptet til Steffen Gausemel Backe (CEO) og Marius Sevaldsen (gründer og CPO) i Cake it easy, er en nettbasert plattform hvor kunder bestiller kaken de ønsker på nett, som igjen lages av det geografisk nærmeste bakeriet.

I Norge samarbeider Cake it easy med 250 bakerier. Tjenesten er nettopp lansert i Sverige, hvor de har med seg 50 bakerier fra oppstart, skriver shifter.no.

Først Sverige, så England

Målet er å få med 150 bakerier i Sverige før året er omme, og de har også en plan om å prøve seg i England og flere europeiske land på sikt.

– Jeg tror alle bakerier forstår nytten av og behovet for å bli digitale. Utfordringen er ofte at bakerne ikke mener de har ressursene til å gjøre noe med problemet. Vi spiller på lag med bakerne, sier Steffen Gausemel Backe til shifter.no.

Selskapet omsatte for over 10 millioner kroner i 2018 og dette tallet kan øke hvis de finner markeder utenfor Norge. Det finnes ingen lignende plattformer i resten av Europa, sier Sevaldsen.

Lufthansa bestilte kaker

Planen var privatkunder, men så kom en telefon fra Lufthansa.

— De fortalte oss at de hadde gått ut i streik, og sa til oss at de ønsket å sende én kake til alle reisebyråer i hele Norge. Vi tenkte at «ja, selvfølgelig, det er jo ganske enkelt for oss – vi har jo nettverket vårt og kan sende via dem».

Lufthansa så hvor enkelt det gikk, og sa til oss «åh, vi skulle ønske at dere kunne ha levert til hele Europa — for nå må vi gi blomster til de andre reisebyråene», sier Sevaldsen.

 

 

 

Powered by Labrador CMS