Granum legger ned utsalg

Granum Bakeri i Fåberggata på Lillehammer legger ned. Nye leiepriser blir for mye for bakeriet.

Publisert

Rema har overtatt leiekontrakten i bygget hvor bakeriet har holdt til og det åpner nå en ny Rema 1000 butikk i lokalene, skriver GD.

Granum fikk tilbud om å fremdeles være tilstede i lokalene, men med et mindre areal enn tidligere, da Rema-butikken har behov for mer plass.

– Grunnen er at Rema trenger en større del av lokalet selv. Vi vil sitte igjen med cirka halve lokalet av det vi har hatt, og det blir for lite. I tillegg blir det store omkostninger med oppussing og flytting av kjøkken. Dette blir dessverre for dyrt for oss, sa daglig leder i Granum AS, Hilde Granum, til avisa.

Synes det er synd

– Vi kommer til å bygge en kundetilpasset Rema-butikk i Fåberggata som også ville innebære noen endringer i lokalene til Granum. Dette er endringer som egen inngang og litt mindre areal. Granum Bakeri ønsket dermed å ikke fortsette med ny leiekontrakt da deres nåværende kontrakt går ut før jul. Dette synes vi er synd, men vi vil jobbe med å finne en annen leietaker til lokalene, forteller Einar Gerhardsen, regiondirektør i Rema for Nordre Østland til GD.

Powered by Labrador CMS