Går tilbake til sidekutt på pølsebrød

I februar lanserte Lantmännen Unibake Hatting Høvding pølsebrød med toppkutt. Nei takk, sa kundene.

Publisert Sist oppdatert

Tydelige tilbakemeldinger fra kundene om at de ikke vil ha toppkuttede pølsebrød, gjør at Lantmännen Unibake nå går tilbake til sidekutt.

Toppkutt ble testet i markedet i forkant av lanseringen og det ble konkludert med at et slikt kutt gjorde at pølsebrødene stod stødigere på tallerkenen og gjorde servering av mange pølser samtidig enklere.

Setter pris på tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger om at toppkutt gjør det vanskeligere med for eksempel tilbehør og at det blir mye søl, har bidratt til reverseringen.

– Vi håper forbrukerne nå tar imot sidekuttet Høvding pølsebrød med åpne armer når de gradvis kommer tilbake i butikken. Vi lanserte et produkt vi hadde tro på, men har ingen problemer med å snu. Vi setter virkelig pris på alle som har skrevet til oss og gitt oss ærlige tilbakemeldinger. Det er en stor verdi for oss å være tett på folks følelser og preferanser, sier Ulrika Tivert Sølvberg, kategorisjef for pølse- og hamburgerbrød i Hatting.

For de som likte løsningen med toppskåret pølsebrød, så tilbyr Lantmännen Unibake fremdeles True Style Bistro pølsebrød, et pølsebrød som er større enn Høvding og med bedre plass til tilbehør.

Powered by Labrador CMS