Fra enmannsbedrift til 16 ansatte

Reidun Lien Nesodden var bare 21 år da hun 1987 satset alt og åpnet sitt eget konditori i Froland. Over 30 år senere er Liens Konditori en bedrift med 16 ansatte og en årlig omsetning på 9 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Det er snart 31 år siden Reidun Lien Nesodden åpnet Liens Konditori i Froland, og nå har lokalavisen Frolendingen tatt en liten prat med henne. Da avisen spør Reidun om det er liv laga for Liens Konditori i Froland, svarer hun:

— Det ser sånn ut, for nå har vi jo vært her i over 30 år. At det går så bra som det gjør vil jeg takke mine ansatte for. Jeg har veldig flinke folk som jobber hos meg. Vi starter allerede fire om morgenen, og er som regel åtte stykker på jobb hver eneste dag.

Bedriften som startet som et enkeltmannsforetak i 1987 er i dag et aksjeselskap med 16 ansatte.

— Jeg startet helt alene i lokalene over bruktbutikken på Blakstad, og bakte og solgte produktene mine der. Man kan trygt si det var mye jobb, arbeidsdagene mine varte ofte i 12-16 timer. Etter hvert fikk jeg kjøpt inn flere maskiner blant annet fra konkursbo, og jeg ansatte folk. Siden det har bedriften vokst, og etter tre år flyttet vi til lokalene vi har i dag, forteller Lien Nesodden.

I 2016 omsatte Liens Konditori AS for 9,1 millioner kroner.

 

Powered by Labrador CMS