Feiret 25 år som innehaver

Anne Britt Årli har drevet Presteruds eftf. Bakeri og Konditori i 25 år og er klar for 25 år til - minst.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag 3. oktober var det nøyaktig 25 år siden Ann Britt Årli tok over som eier av Presteruds eftf. Bakeri og Konditori i Flekkefjord. Det markerte hun ved å servere kake til alle som kom innom, skriver Agder Flekkefjords Tidende.

Årli eier Presteruds eftf. Bakeri og Konditori sammen med Geheb Conditori, som også er en samarbeidspartner. Hver morgen kommer det forsyninger fra Kristiansand, men Årli baker også mye selv.

— Vi har et supert samarbeid. Geheb er en veldig god og interessert eier. Men det er fortsatt mer enn nok å bake, og vi utfyller hverandre veldig bra. Jeg er like stolt av skolekjeksen vår som jeg alltid har vært. Skolekjeksen er på en måte Presteruds, sier hun, og berømmer alle sine ansatte:

— De gjør en strålende jobb, og er alltid i godt humør.

Årli er også optimistisk med tanke på fremtiden:

— Jeg tror på 25 år til – 25 gode år. Minst, sier hun.

Presteruds-gjengen stilte med minst to slike kaker for å markere 25-årsjubileet. Fra venstre Siw Mikkelsen, Nina Stålesen-Netland og daglig leder og eier Ann Britt Årli.
Presteruds-gjengen stilte med minst to slike kaker for å markere 25-årsjubileet. Fra venstre Siw Mikkelsen, Nina Stålesen-Netland og daglig leder og eier Ann Britt Årli.
Powered by Labrador CMS