«Farmen»-Ida holdt kurs i Tromsø

Ida Gran-Jansen, kakeblogger og farmen-kjendis har holdt bakekurs i Tromsø i samarbeid med Pedersens bakeri og Rema 1000.

Publisert Sist oppdatert

Gran-Jansen ble rikskjendis etter at hun vant TV-programmet «Hele Norge Baker» i 2013. Nylig ble hun nummer to i Farmen, kjendisutgaven som hadde meget gode seertall. Nå har hun holdt bakekurs for bakeinteresserte i Tromsø, melder Itromsø.no.

– Det er kult at så mange har lyst å lære mer om gjærbakst. I dag skal vi bake kanelboller med en karamellpreget nøttebunn, og en kremostglasur som er utrolig viktig, forteller Ida Gran-Jansen til Itromsø.no

Konkurranser

De heldige som fikk delta på bakekurs med Ida er trukket ut i diverse konkurranser på Facebook-sidene til Rema 1000 og Pedersens bakeri.

– Det er utrolig gøy, interessant og ikke minst lærerikt å få muligheten til å delta på dette bakekurset, sier en av kursdeltagerne Anny Eikefet til Itromsø.no

Gran-Jensen har ingenting imot å dele av sin gjærbakstkunnskap.

– Det er utrolig gøy å undervise og lære bort det jeg kan til andre. Jeg er nok en ordentlig nerd når det kommer til gjærbakst, forteller Gran-Jansen til Itromsø.no.

Powered by Labrador CMS