Edgars ekspanderer

Edgars Bakeri og Konditori er i sterk utvikling. I vår åpnet de utsalg nummer sju og åtte, snart åpner de sitt niende.

Publisert Sist oppdatert

I mars og april 2018, åpnet Edgars Bakeri og Konditori to ny utsalg i Farsund og Lyngdal.

– Vi skal åpne enda ett i Lyngdal, på et kjøpesenter der. Vi håper på å være i sving til jul, sier eier og daglig leder i Edgars, Rune Vindsetmo til Bakeri.net.

Bra oppstart

– De nye utsalgene har så langt gått over all forventning. Dette er jo nye markeder for oss, Farsund og Lyngdal ligger tre og fem mil fra vårt kjerneområde. Men vi har tidligere hatt levering av varer til dagligvare og lignende til begge steder og vi ble oppfordret til å satse. Da muligheten dukket opp, så satte vi i gang. Og oppstarten har gått veldig bra, og vi får mye positive tilbakemeldinger, sier Vindsetmo.

Tapas og karbonader

Bakeriet, med hovedbase i Mandal, har de siste årene satset stort på surdeig, håndverksbakst og ekte smak på produktene.

– I kjøpesenterutsalget i Lyngdal (nummer ni) skal vi ha eget kjøkken hvor vi skal lage pålegg, tapas og blant annet egne karbonader. Vi vil være selvforsynt med det som skal være oppå brødet også. Det skal være en helhetsprofil hvor kvalitetsmat står i sentrum – det vi lager i kjøkkenet skal gjøre bakervarene våre bedre og omvendt, sier Vindsetmo.

Må være selektive

 – Er det flere utsalg på trappene?

– Vi får mange forespørsler om å starte opp utsalg rundt om på Sørlandet, og vi vurderer nøye hvor vi vil satse. Vi må være selektive og ikke gape over for mye, men vi vurderer som sagt steder vi finner interessante, avslutter Rune Vindsetmo.

 

Powered by Labrador CMS