Dagligvarebutikk med egen konditor

Coop Mega Klepp er en av få dagligvarebutikker som kan skilte med egen huskonditor.

Publisert

Coop Mega Klepp er kjedens største butikk målt i areal. I fjor ble ble butikken oppgradert med lekre disker og tekniske løsninger for optimal produktkvalitet. Samtidig fikk betjeningen et løft da butikksjef Kjetil Maudal ansatte Marit Wiig Nærland som butikkens egen huskonditor, skriver Dagligvarehandelen.

Nærland jobbet tidligere som konditor i Vigrestad konditori. Nå er hun ansvarlig for brødavdelingen på Coop Mega Klepp, men to dager i uken baker hun kaker.

Butikk-konditoren forteller at mange av kundene reagerer med vantro når hun sier at hun har bakt kakene for hånd i butikken. Da inviterer hun dem med inn i «kakebua», som hun kaller det lille konditoriet sitt.

Til årets morsdag solgte Coop Mega Klepp rundt 400 av butikkens egenproduserte kaker. Kundene kunne velge mellom ostekake, marsipankake, suksessterte og Kleppkake. Sistnevnte er en kake som konditoren har utviklet selv.

– Den er laget med mandelbunn, vaniljekrem, mandarin- og fløtekrem, og sjokoladekrem på toppen, sier Nærland til Dagligvarhandelen.

 

Powered by Labrador CMS