Bakeriet i Bagn starter utsalg på Fagernes

Helge Gjerdalen åpner utsalg og kafé på Fagernes med produkter fra Bakeriet i Bagn. Nå jobbes det på spreng for å være klare til vinterferien.

Publisert Sist oppdatert

Bakeriet med beliggenhet på Bagn har hatt en fin utvikling siden oppstarten i 2014. Kunder strømmer til fra hele Valdres, samt Hallingdal. Det er spesielt hytteturistene som er flittige kunder hos gründer Helge Gjerdalen og hans ansatte, skriver avisen Valdres.

– Tanken er også at vi skal drive med enklere lunchcatering. En av de viktigste grunnene til etableringa på Fagernes er, kan du si, motivert av bedriftsmarkedet ved at vi vil tilby lunsj- og møtemat, sier Gjerdalen.

Nytt i Bagn også

Gjerdalen planlegger også nyt utsalg i Bagn på sikt.

– Vi ser at når tunnelen kommer vil det helt klart kunne påvirke trafikken ved utsalget i Bagn. Tanken vår er å flytte utsalget til et annet og mer strategisk sted i Bagn sentrum, sier Gjerdalen.

Ikke bare hyttefolket

Frem til nytt utsalg åpner er det fra utsalget på Bagn salget har foregått, men det selges også mye fra dagligvarebutikker i Valdres.

– Ja, mange hyttefolk kjøper varene våre, men også forbausende mange lokale. Jeg vil si at vi har fått en nesten rørende god mottakelse lokalt. Det varmer, sier Helge Gjerdalen til Valdres.

Powered by Labrador CMS