Bakehuset Bakers hedret med diplom

NHO og attføringsbedriften iFokus, er så fornøyde med samarbeidet med Bakers Bakers AS at bedriften fortjente heder og ære.

Publisert Sist oppdatert

–  Bakers er en både åpen og raus bedrift og en aktiv og positiv deltaker i «Ringer i vannet»prosjektet. Det er særdeles hyggelig å registrere at samarbeidet har vært så til de grader vellykket at to kandidater som fikk prøve seg i en praksisplass hos Bakers allerede etter kort tid ble tilbudt fast ansettelse. Det viser at prosjektet, som skal hjelpe jobbsøkende tilbake til arbeidslivet, fungerer, sa Harald Johansen fra iFokus og representant for «Ringer i vannet»-prosjektet, til Østlandsposten.

Johansen kunne nylig overrekke et diplom på vegne av NHO, iFokus og prosjektet, til produksjonssjef Jan Larsen ved Bakehuset Bakers i Larvik.

«Ringer i vannet» er en rekrutteringsstrategi i regi av NHO. Målet med prosjektet er å få personer som av ulike årsaker har falt utenfor arbeidslivet inn i ordinære jobber. Prosjektet er innrettet på næringslivets premisser blant annet ved at bedrifter som tilbyr kandidater i prosjektet praksisplass kan gjøre dette kostnadsfritt og uten forpliktelser, skriver Østlandsposten.

Powered by Labrador CMS