Arne Johannesen oppbemanner

Sandnes-bakeriet har inngått en ny avtale med Rema 1000.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er utrolig glad for at Rema 1000 gir oss en sjanse, sier daglig leder i Arne Johannesen Bakeri, Fredrik Holst, til Sandnesposten.

Da Coop kjøpte opp Ica i fjor mistet det tradisjonsrike bakeriet en leveringsavtale som utgjorde 50 prosent av omsetningen og rundt 65 prosent av produksjonen. Dermed måtte bedriften nedbemanne, og over 20 ansatte mistet jobben.

Siden den gang har ikke Arne Johannesen-brødene vært til salgs andre steder enn i bakeriets eget utsalg. Men daglig leder Fredrik Holst har jobbet hardt med saken, og nå er endelig AJ-brødene tilbake i butikkhyller.

Sandnesposten melder nemlig at Arne Johannesen Bakeri har inngått en ny avtale med ti lokale Rema 1000-butikker om levering av ettermiddagsbrød. I første omgang skal bakeriet levere tre typer brød fram til sommeren. Da skal partene igjen snakke sammen og finne ut om samarbeidet skal fortsette.

– Denne avtalen betyr utrolig mye for oss, og gjør oss svært optimistiske for framtiden. Per dags dato baker vi rundt 1000 flere brød daglig, og vi har måttet oppbemanne med to og en halv stilling, forteller Holst til lokalavisen.

Arne Johannesen Bakeri ble startet av Arne Johannesen i Sandnes i 1908. Bakeriet holdt i mange år til i Langgaten, men flyttet i 1966 inn i helt moderne lokaler på Hana. I 2006 ble bakeriet overtatt av Nærbakst AS.

 

Powered by Labrador CMS