Åpner bakeriutsalg på Rognan

Bodø bakeri er på hugget og åpner nytt utsalg i Rognan.

Publisert Sist oppdatert

Rognans eneste bakeriutsalg ble nedlagt tidligere i år og Bodø Bakeri så muligheten for å ekspandere. Bakeriet har vært på utkikk etter et nytt utsalg etter at utsalget på Hunstadsenteret ble stengt etter en brann.

Bjarne Mosås, daglig leder i Bodø Bakeri tror utvidelsen blir tatt varmt imot på Rognan.

– Saltdal og Rognan er for tiden uten eget bakeriutsalg og det er et sterkt ønske fra både kommunen og innbyggerne om å få et bakeriutsalg på plass igjen etter at det forrige stengte i september.

Vi ser på oss selv som ett regionalt bakeri for Salten, og da er Rognan en naturlig plass for Bodø Bakeri å være representert, sier Mosås.

 

Hvor mange utsalg har dere etter utvidelsen?

– Vi har da fem åpne utsalg og vi har ett sjette, men det er jo stengt etter brannen på Hunstadsenteret. Vi er nå representert på Rønvik, City Nord, Bodø Sentrum, Fauske og det nye på Rognan tidlig I 2016, sier Mosås.

 

Har dere flere bakerier? 

– Vi har ett hovedbakeri på Rønvikleira i Bodø, men vi har også produksjon på vår avdeling på Fauske, hvor vi sysselsetter en baker og 3 konditorer.

Har dere flere planer for utvidelse i 2016 eller fremover?

– Nei, vi har ingen konkrete planer. Vår neste åpning etter Rognan, vil forhåpentligvis bli vårt utsalg på Hunstadsenteret som etter planen skal reåpne igjen i 2017 når senteret er ferdig bygd opp igjen.

Powered by Labrador CMS