Anuga FoodTech 2018: Mer enn emballasje

1700 utstillere er klare for å vise frem den nyeste teknologien for næringsmiddelbransjen på Angua FoodTech messen i Køln i mars 2018.

Publisert Sist oppdatert

Arrangøren regner med en øking på 13 prosent i antall utstillere, på det som regnes som den eneste messen som dekker alle områder innen matproduksjon.

– Messen vil overbevise det kommende året enda mer enn noensinne på grunn av sitt enorme utvalg av tilbud og kvalitet, sier Katharina C. Hamma, driftsdirektør i Koelnmesse GmbH i en pressemelding.

Øker flaten

Høy etterspørsel fra utstillere, gjør at arrangøren øker utstillingsområdet i 2018 til 140 000 kvadratmeter (opp 8 prosent). Det vil være tilstede selskaper fra mer enn 50 land som skal vise frem hva de kan tilby bransjen.

– Den høye interessen fra utlandet viser at Anuga FoodTec er den ledende internasjonale leverandørplattformen for næringsmiddelindustrien, sier Hamma i pressemeldingen.

Ressurseffektivitet

I tillegg til et omfattende produktprogram, venter et bredt kongress- og arrangementsprogram de besøkende. Hovetemaet for Anuga FoodTec 2018 er ressurseffektivitet. En for alle – Alt i ett.

Les mer om arrangementet her.

 

 

 

Powered by Labrador CMS