SMAK arrangeres 7. – 10. februar 2017 og samler hele bransjen fra lokalprodusenter til verdenskjente merkevareleverandører. Sammen med de muligheter dette gir for nettverksbygging og verdiskapning, betyr det mye for oss å tilføre besøkende kompetanse og ikke minst inspirasjon innenfor områder som er viktige for bransjen, fremhever Torill Engelberg, prosjektleder for SMAK 2017.

 

Fest på åpningsdagen

– Vi satser på en uformell setting og gode rammer for mingling og relasjonsbygging, tillegger hovedkomitemedlem Tone Lystad fra Vectura.

Tema for matserveringen er street food, og maten serveres fra food trucks. Drikke er tilgjengelig fra pop up-barer som settes opp av ulike vin- og brennevinsimportører.

Ett av innslagene på kveldens program er en presentasjon av de nordiske deltakerne i konkurransen Nordic Chefs team Challenge.

– Og selvfølgelig blir det musikk og dans. Etter kveldens omtaler og kåringer, kommer bandet LOVESHACK på scenen. Åpningspartyet starter kl. 1830. Dette er gjort, fordi det vil være praktisk for mange å komme direkte fra messen, forteller Per Engen.

Food Trucken Anne på Landet vil være tilstede på åpningsfesten 7. februar.

Food Trucken Anne på Landet vil være tilstede på åpningsfesten 7. februar.

Foto: Aksel Jermstad

Se  www.smak2017.no for oppdatert informasjon og fullt program.