Illustrasjon av Mesterbakerens nye bakeri som bygges på Sandmoen sør for Trondheim sentrum.
Illustrasjon av Mesterbakerens nye bakeri som bygges på Sandmoen sør for Trondheim sentrum.

Slik blir nye Mesterbakeren Trondheim

Byggingen er i gang, og planen er at det nye bakeriet skal bli ferdig i løpet av 2022.

Publisert

Nye Mesterbakeren Trondheim blir en attraktiv arbeidsplass.

Det har lenge vært kjent at Mesterbakeren har hatt byggeplaner i Trondheim, og nå er det klart at et nytt bakeri er under bygging på Sandmoen sør i Trondheim.

Eiendomsselskapet Relog AS er byggherre for et større næringsbygg på totalt 10 600 kvadratmeter, hvorav cirka 5000 kvadratmeter er tiltenkt Mesterbakeren. Bakeriet blir med det den største leietakeren i bygget.

– Sammen med Relog etablerer vi en klynge av næringsmiddelprodusenter som kan dra nytte av synergieffekter når det kommer til personell, kompetanse, leverandører og mye annet, sier administrerende direktør i Mesterbakeren, Tor Søreide Sivertsen til Bakeri.net.

Bærekraftige løsninger

Han forteller at det nye bakeriet får mye nytt prosessutstyr som vil være koblet til fremtidsrettede energikilder. Bygget får blant annet solcellepaneler, fjernvarme og varmegjenvinning.

Det er entreprenørselskapet Næringsbygg som står for selve byggingen, og går alt etter planen vil det nye bakeriet bli ferdig i løpet av 2022. Bakeriet skal levere ferske brød og bakervarer til over 70 Rema 1000-butikker i Midt-Norge.

En attraktiv arbeidsplass

– De ansatte i Mesterbakeren Trondheim har lenge arbeidet i et eldre bakeri. Likevel har de i mange år levert produkter av høy kvalitet til våre kunder. Nå ser vi alle frem til å løfte nivået ytterligere i et moderne bakeri. Nye Mesterbakeren Trondheim blir en attraktiv arbeidsplass, slår Sivertsen fast.

Mesterbakeren Trondheim har i underkant av 60 årsverk, og ifølge Sivertsen skal den nye plasseringen på Sandmoen være sentral i forhold til hvor folk bor. Det er enkelt å ta seg til bakeriet med både kollektivtransport og egen bil.

 

Powered by Labrador CMS