Dette var siste kveld med gjengen for Skoglund. Han skal fortsatt være i jobben ut mai, men dette ble likevel den offisielle avskjeden med en leder som fikk en litt annen jobb enn han ble forespeilet da han ble ansatt for seks år siden. Han og styret har fått et skakkjørt selskap på beina igjen.

Rørt Skoglund mottok hyllest

Mange benyttet anledningen til å takke Vidar Skoglund for innsatsen under gallamiddagen i en restaurantbåt på Donau. Og det var en tydelig rørt Skoglund som tok imot både gode ord og gaver. Jan Erik Eikeland i Norgesmøllene overrakte en tegning av Skoglund med både kjevle og rørtang i hendene. Av BKLF fikk Skoglund en dag med baker- og konditorlandslaget.

Tidligere på dagen under Din Bakers sin konferanse stod Skoglund på talerstolen ikledd baker- og konditorlandslagets jakke. Fra talerstolen spurte han forsamlingen om var det noen regler for å bruke jakken, om man for eksempel måtte ha fagbrev.

Vidar Skoglund inntok landslagsjakka på sin siste Din Baker-konferanse.

Vidar Skoglund inntok landslagsjakka på sin siste Din Baker-konferanse.

Foto: Oddbjørn Roksvaag

– Det gir æ faen i!

– Jeg har alltid drømt om å gå i en slik uniform. Det er mulig dere ikke synes jeg fortjener det, men det gir jeg faen i, sa en Skoglund i storform til stor latter fra konferansedeltakerne.

Skoglund går som kjent fra Din Baker til rørleggerkjeden Comfort. Han tiltrer den nye jobben 1. juni.