Skal doble omsetningen og antall ansatte

Bodø Bakeri har planer om å doble både omsetning og antall ansatte.

Publisert Sist oppdatert

Vi skal levere nystekte bakevarer og brød, ferske kaker og konditorvarer, samt påsmurt lunsjmat og catering til alle på Helgeland.

Bodø Bakeri ekspanderer og åpner bakeri med hovedsete i Mosjøen. Produksjon av brød, kaker og ferske bakevarer vil bli i Mosjøen med tilhørende bakeriutsalg rundt på Helgeland. Det er mange år siden det luktet ferske bakevarer i Mosjøen, men nå vil det straks igjen lukte nystekt i de tidligere lokalene til Moldens bakeri i Mosjøen.

50 nye medarbeidere

Nå er vi i full gang med å renovere og klargjøre bakeriet i Mosjøen, utsalgene, samt starte rekrutteringsprosessen av rundt 50 nye medarbeidere på Helgeland. Vi skal ha de beste på service og kundebehandling i våre utsalg og det beste av bakere og konditorer i vår produksjon.

Vi skal levere nystekte bakevarer og brød, ferske kaker og konditorvarer, samt påsmurt lunsjmat og catering til alle på Helgeland, sier Bjarne Mosås.

Ny medeier

Bakeriet vil ha Bodø Bakeri som hovedeier og driftssjef for Helgeland Stian Klæboe Johansen som medeier. Administrasjonen vil fortsatt sitte i Bodø og Bjarne Mosås vil være daglig leder for begge selskapene. Vårt mål er å ha oppe full produksjon i slutten av April måned.

Bodø Bakeri er i dag et ledende bakeri i Saltenregionen med produksjon i Bodø og på Fauske samt 5 bakeriutsalg fordelt på Bodø, Fauske og Rognan. Bodø Bakeri omsatte i 2016 for 35 millioner kroner og sysselsetter i overkant av 60 personer fordelt på 40 årsverk. Bodø Bakeri åpnet dørene våren 2009 og hovedeierne bak bedriften er daglig leder Bjarne Mosås, driftssjef Frode Meby og administrasjonsleder Ingunn Korsaksel.

 

 

Powered by Labrador CMS