Laget skal være på samling i 20 dager. de bor i Bessans som ligger ca 1800 moh, og har trent noen av dagene helt oppe på 2700-3000  meter over havet.

– Det har bare vært helt rolige rusleturer for å trigge litt ekstra fra starten. Men etter en fem dager begynner gutta å bli akklimatisert, og vi kan snart trene tilnærmet normalt. I dag hadde vi den første hardøkta og den viste veldig fine målinger og god følelse! fortelelr Knut Tore Berland til Bakeri.net. Col De

De høyeste toppene rundt ligger på 3700 meter over havet.

 

I form

Team Mesterbakeren tar sikte på å konkurrere helt i toppskjiktet. Den 16. august presterte Vetle Sjåstad Christiansen og Erling Aalvik et sterkt testløp på Birken Biathlon. Vetle gikk 2,5 minutt raskere enn sist test som ble gjennomført før ferien og skjøt 4 fulle hus. Erling fulgte opp med en fin 2. plass (18 treff), og inn på 9. plass på topplista.

 

Nærmer seg de beste

Tore Leren imponerte stort under Blinkfestivalen og gikk inn til en andre plass i konkurranse med de beste norske og franske skiskytterne.

– Det er en helt annen slags s måte å gå skiskyting på enn på vinteren. Blant annet så betyr det veldig mye å ikke bruke for mye tid på inne på standplass, men det er gøy å se at man nærmer seg de aller beste, sier han til Arbeidets rett.

 

Til NM

Etter hjemkomsten drar laget rett til NM rulleskiskyting som arrangeres i Vik i Sogn og Fjordane 23. -25. september.

Team Mesterbakeren er Norges største private skiskytterlag. Med seg på laget har de blant andre navnesponsor Mesterbakeren og Møllerens.