Tidligere Goman Rognaldsen på Lindås har stått tomt siden Goman nektet å starte opp igjen virksomheten etter at Mattilsynet stengte virksomheten etter sitt tilsyn. I etterkant har Goman bygget nytt bakeri i Åsane.

Det tidligere bakeriet på Lindås ble derfor lagt ut for slag, men så langt har kjøperne latt vente på seg. Prisforlangende var opprinnelig 34 millioner kroner.

– Me sette prisen til 34 millionar kroner. Det var nok for høgt, me har ikkje fått tilslag på det nivået. Det sier mekler Kurt Furnes i Eiendomsmegler1 til avisen Nordhordland.

– I dag vil eg nok seia at viss me får 20 millionar, så sel me. Eigedomen på Lindås vart lagt ut for sal i fjor sommar, då Coop-avleggjaren Goman flytta aktiviteten og bakinga til det nye og topp moderne bakeriet ved Salhusvegen i Åsane. Fram til då hadde bakarane på Lindås laga brød og rundstykke til 75 Coop-butikkar på Vestlande, sier Furnes til avisen.

Ifølge avisen var eiendommen taksert til 47,5 millioner kroner i 2021. Nå selges både bygg og tomt for 20 millioner kroner. Bygget er på 4000 kvadratmeter og tomte på 34 dekar.

Hvis ikke det heller ikke lykke så selge bygget den nedsatte prisen, kan det bli aktuelt å leie ut bygget.