Peder Jørgensen og Baker Jørgensen åpner nytt bakeriutsalg i Tvedestrand i midten av september.

Satser i ny sørlandsby

Baker Jørgensen i Arendal inntar nabobyen Tvedestrand og åpner sitt niende utsalg. Og det kan bli flere.

Publisert Sist oppdatert

Det nye Baker Jørgensen-utsalget blir å finne i kjøpesenteret Grisen der de har inngått en leieavtale for et lokale i nærheten av inngangspartiet på senteret. Totalt forventes investeringen i det nye utslaget å bli på rundt to millioner kroner.

– Vi holder nå på med tegning av det nye utsalget. Det blir et tradisjonelt Baker-Jørgensen-utsalg der vi får rundt 50 sitteplasser og et fint uteområde der man kan sitte i sola og kose seg, sier Peder Jørgensen til Bakeri.net.

Jørgensen forteller at etableringen i Tvedestrand er noe de har tenkt på en stund.

– Vi har i mange år hatt god dialog med den lokale eiendomsinvestoren Kjell Lunde som har eid både kjøpesenteret Grisen og mye annen eiendom i Tvedestrand. Da han solgte til Norgesgruppen fortsatte vi dialogen med dem og har nå inngått en leieavtale.

Baker Jørgensen bygde nytt bakeri i 2018 og har fortsatt mulighet til å produsere mer.

– Vi har ledig kapasitet og en logistikk som flyter veldig bra. Det koster oss ikke så mye å øke produksjonen. Derfor passer det godt å få inn et ekstra utsalg.

– Betyr det at det kan bli flere utsalg i årene som kommer? 

– Kommer vi over gode lokasjoner som passer vår logistikk og som vi har tro på, kan det komme flere, sier Peder Jørgensen.

Baker Jørgensen har i dag sju utsalg i Arendal og ett i Froland. Og i midten av september står også Tvedestrand på listen over utsalg.

Powered by Labrador CMS