Den gamle villaen fra 1912 på Bekkestua har vært igjennom store endringer og nå er åpningsdagen klar – lørdag 28.november klokka 12.00 ønskes alle nye og gamle kunder velkommen.
– Det er en stor satsning for oss på Bekkestua, det er jo et helt hus med to etasjer så det blir spennende, sier Carl Fredrik Samson til bakeri.net.

Det er gjort en stor rehabilitering av det gamle huset, og det er nå også åpnet i mellom etasjene.
– Vi har fått mange hyggelige henvendelser, og folk er spente. Bekkestua bygges mye ut om dagen med nye boliger blant annet, og det er mange unge familier som bruker det området. Vi håper at dette kan være med å gjøre at Bekkestua sentrum blir mere brukt, sier Carl Fredrik.

Konseptet er bakeri og utsalg på dagen, med ferske brød og kaker som folk kan kjøpe med seg hjem. Eller sandwicher, toast og salater til lunsj. Fra klokka 16.00 endres tempo og stemning til å innbefatte steinovnsbakt pizza, antipasti og servering av vin eller øl til. Pizzaen kan man også ta med seg hjem til familien hvis man ønsker det.
– Det blir lange åpningstider fra klokka sju om morgenen til klokka ti på kvelden, og til klokka 23.00 fra torsdag til lørdag samt søndagsåpent.
– Vi har fått plass til en vedfyrt steinovn til pizza og noe baking, så først nå så blir det litt prøving. Det er morsomt, sier Carl Fredrik, og legger ikke skjul på at han er spent på åpningen og mottakelsen av Bekkestuas nye storstue.