Rett inn i 1500 dagligvarebutikker

Rørosbaker'n har lansert fire nye flatbrødtyper, hvorav den ene er en verdensnyhet.

Publisert Sist oppdatert

Dette er gøy å være med på.

De fire nye flatbrødvariantene fra Rørosbaker’n er: Røros Flatbrød Økologisk, Røros Flatbrød med Tyttebær, Røros Flatbrød med Ramsløk og Røros Flatbrød med Karve.

Daglig leder Erik Lien forteller at han er meget stolt over den gode distribusjonen de nye produktene har fått.

— Vi har fått plass i pliktig nasjonalt sortiment hos både Rema 1000 og Coop. Flatbrødene vil være til salgs i cirka 1500 butikker over hele landet, noe som tilsvarer over halvparten av det totale dagligvaremarkedet. Vi håper i tillegg å få med oss NorgesGruppen før året er omme, sier han til Bakeri.net.

Verdensnyhet

Røros Flatbrød Økologisk er det første heløkologiske flatbrødet fra Rørosbaker’n og Røros Flatbrød med tyttebær er verdens første i sitt slag.

— Tanken har vært å fortsette å utvikle produkter som vi allerede er gode på og samtidig kunne tilby nye spennende produkter til både eksisterende og nye kunder. Dette er gøy å være med på, og kommer som et resultat av omfattende og god produktutvikling over tid og en fantastisk innsats fra ansatte på å utvikle kompromissløse kvalitetsprodukter, sier Lien.

Alle de fire nye flatbrødtypene fra Rørosbaker’n har fått Spesialitet-merket. Foto: Rørosbaker’n
Alle de fire nye flatbrødtypene fra Rørosbaker’n har fått Spesialitet-merket. Foto: Rørosbaker’n

God starthjelp

Alle de fire nye flatbrødtypene fra Rørosbaker’n har allerede fått Spesialitet-merket for unik smak.

— Vi sendte inn søknadene så fort disse produktene var ferdig utvikla. Det var en fin anerkjennelse å få godkjent for alle de nye typene, og det har absolutt gitt oss en god starthjelp, sier Lien.

Han forteller at Rørosbaker’n også har fått litt hjelp AC Nielsen.

— Sammen så vi på hva som er etterspurt i markedet og vurderte hva vi kunne produsere. Vi håper at disse nye produktene vil kunne treffe yngre målgrupper også, og så langt har responsen i markedet vært god, sier Lien.

 

Powered by Labrador CMS