Avtalen ble terminert med virkning fra 1. november. Nå vil bakeriet satse mer på egne utsalg i Moss, Fredrikstad, Sarpsborg og Råde.

– Vi går i en retning vi har ønsker å gå, mot det å være håndverksbaker som satser på våre egne utsalg, sier driftsleder Linda Fredriksen i Råde Bakeriutsalg til Moss Avis.

 

Måtte si opp 4

Fredriksen fremhever det gode samarbeidet som bakeriet har hatt med REMA 1000, og tar til etterretning at konsernet velger å gjøre endringer på leverandør siden.

Råde bakeri måtte si opp 4 sjåfører da avtalen med REMA 1000 opphørte. To av disse har startet opp for seg selv, og leverer fortsatt sine tjenester til Råde bakeri.

15 ansatte som arbeider i produksjonen, og 75 som arbeider i utsalgene, er ikke berørt. Råde bakeri leverer fortsatt brød til Kiwi-, Spar- og Joker butikker i Moss-området.

 

Tjener på ny satsing

REMA 1000 har valgt å satse mer på Moss Finbakeri, som siden 1. november har økt brødleveransene fra 9 til 13 REMA 1000 butikker. Ifølge daglig leder Petter Lund i Moss Finbakeri kan antallet butikker komme til å øke til 17.

For bedriften med 28 ansatte er dette svært godt nytt.  REMA 1000 er med dette blitt den største engroskunden.

Lund roser REMA 1000 for deres satsing på lokale aktører.

(Foto: Råde bakeri)