På tampen av 2016 sa Rema 1000 opp leveringsavtalen med Råde Bakeri og mange kunder reagerte.

– Det gikk ikke en dag uten at kundene kommenterte at de savnet brødet fra Råde Bakeri, forteller Torry Børresen i Rema 1000 i Varnaveien til Moss Avis.

– Ja, det dabbet jo litt av etter hvert, men veldig mange har etterspurt brød fra Råde Bakeri, bekrefter Henning Hansen fra Rema 1000 Kanalen til avisen.

Snur

Nå snur Rema 1000 og henter igjen inn produkter fra Råde Bakeri for å møte kundens krav.

– Vi jobber daglig for å tilby våre kunder et godt valgt utvalg til markedets laveste priser. Dette var årsaken til at vi tok noen grep i 2016. Det har vært stor etterspørsel etter produkter fra Råde Bakeri og vi er derfor veldig glade for at vi igjen kan tilby bakeriets bestselgere i Rema 1000-butikker i Moss, Rygge, Råde, Fredrikstad og deler av Follo, uttaler salgssjef Are Sjåland i Rema 1000 Østre Østland til Moss Avis.

Linda Fredriksen i Råde Bakeri er glad for utviklingen.

– Jeg vil takke alle våre kunder som har etterspurt produktene våre. Vi har jo vært i Mossedistriktet helt siden Andersen og Bang holdt til i gågaten, og vi har vært her i Varnaveien-området siden 1970-årene. Vårt første utsalgssted var på Romsenteret på Høyda da dette åpnet på 1980-tallet, sier Fredriksen til avisen.