Pia Amalie Sundt, leder for bærekraft i Hennig-Olsen.

Plantebasert iskrem ble årets produkt

Idyll salt karamell fra Hennig-Olsen vant Planteprisen for Årets produkt på Future Foods-konferansen. Iskremen ble stemt fram som årets beste produkt av publikum i hard konkurranse mot syv andre plantebaserte produkter.

Publisert

Planteprisen deles ut for andre gang, og prisen ble i år delt ut i fem kategorier: Årets virksomhet, Årets initiativ og Årets kantine, hvor en jury kåret vinneren, og Årets person og Årets produkt, som er avgjort gjennom en avstemning på nett. Det var hard konkurranse blant de nominerte i Årets produkt, og til slutt var det isen fra Hennig-Olsens plantebaserte Idyll som fikk flest stemmer blant forbrukerne.

– Hennig Olsens plantebaserte merke Idyll har innovative oppskrifter som gir smakfull is som alle kan like. Isen er lett tilgjengelig på en rekke utsalgssteder, og har lik pris som ikke-plantebasert is. Her har Hennig-Olsen virkelig truffet blink, isen har et knasende sprøtt sjokoladetrekk, og smaken er nydelig. Det er tydelig at dette er en favoritt blant forbrukere, og det er bare å gratulere Hennig-Olsen med en velfortjent pris, sier Heidi Røneid, jurymedlem i Planteprisen. 

Hennig-Olsen mottok prisen til stor jubel fra bransjekollegaer i publikum på Future Foods-konferansen.

– Vi setter stor pris på å ha blitt stemt frem av folket som Årets produkt for vår plantebaserte Idyll salt karamell. Det viser at lidenskap og arbeid for å skape kvalitets-iskrem som kan nytes av alle, uavhengig av matpreferanser eller allergier, treffer. For Hennig-Olsen Is betyr denne utmerkelsen at vi lykkes i vårt mål om å kombinere bærekraftighet med uovertruffen smak, og det inspirerer oss til å fortsette vår reise i plantebasert innovasjon, uttaler Pia Amalie Sundt, leder for bærekraft i Hennig-Olsen.

Powered by Labrador CMS