Pizzabakeren, som kaller seg Norges største takeaway-kjede innen pizza, har lyktes med å finne et lokale i Melhus kommune, og etablerer seg der i løpet av juni. Det forteller Jan Gulliksen til Trønderavisa. Gulliksen skal drive den nye avdelingen i Coop-bygget på Melhus sammen med Terje Kvernberg. De hadde vært på leting etter et egnet lokale på Melhus i flere år allerede da lokalet i Coop-bygget ble ledig.

— Melhus er i vekst og det er plenty med folk som bor i kommunen, sier Gulliksen, som nå søker etter bakere.

— Vi ser fram til at positiv ungdom vil jobbe hos oss, og vi tror det vil bli lett å få ungdom til å melde seg siden det er «in» å jobbe i pizzabransjen og lønna er god. Jeg har aldri hatt så god følelse, forteller han til avisen.

Selv om Melhus sentrum fra før har flere steder som tilbyr pizza, frykter ikke Gulliksen konkurransen.

— Folk får tilgang til den billigste pizzaen. Vårt slagord er at den smaker mer enn den koster, sier han til Trønderbladet.

Planen er å ha noen få bord i lokalet for kunder som ønsker å spise der, men avdelingen skal primært drives som en take away-restaurant. Det er forøvrig ikke første gang det blir bakt i denne delen av Coop-bygget. Gjennom mange år fungerte det nemlig som produksjonslokalet til Melhus Bakeri.