Opplysningskontoret for brød og korn (OBK) inviterer hele bransjen til å feire Skolebrødets dag fredag 16. juni 2017 i forbindelse med at de fyller 10 år i år og at dette er siste skoledag før sommerferien.

Den gode, fine hvetebollen med deilig eggekrem og søt melisglasur – skolebrød, skal feires i bakerier landet rundt i juni. Skolebolle er en klassiker som er populær hos alle, spesielt hos skoleelever.

Gratis materiell

– Vi tilbyr landets bakerier å bestille t-skjorter og poser for å markere dagen i sine utsalg, helt kostnadsfritt, sier Torunn Nordbø i OBK til Bakeri.net.

Bakerier som leverer til dagligvarehandel må imidlertid dekke kostnader til produksjon av materiell selv, men vil få tilsendt grafisk profil til bruk på eget materiell. Så langt er 15 bakerier fra lengst sør til lengst nord påmeldt til happeningen.

Påmelding før 4. mai

Utfylt påmeldingsskjema må returneres til post@brodogkorn.no før 4. mai.

Påmeldingsskjemaet skal kunne fylles ut og sendes direkte på skjerm. Dersom tekniske problemer, skriv informasjonen rett inn i epost eller fyll ut skjemaet manuelt.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Torunn Nordbø på epost: torunn@brodogkorn.no eller mobil: 952 89 666 om du ønsker mer informasjon.