Rune Vindsetmo har fått Mandals Byselskaps hederspris.

Overrasket med hederspris

Rune Vindsetmo trodde han skulle på familieselskap, men ble overrasket med hederspris.

Publisert Sist oppdatert

Tingene vi gjør for lokalsamfunnet er noe som føles helt naturlig.

Onsdag kveld holdt Mandals Byselskap årsmøte på Kulturfabrikken. I den anledning delte byselskapet samtidig ut årets hederspris. En pris som skal gi anerkjennelse til folk som gir det lille ekstra for byen, skriver Lindesnes Avis som har intervjuet den glade og ikke minst overaskede vinneren.

– På vegne av hele bakeriet er vi stolte for at vi blir lagt merke til. Tingene vi gjør for lokalsamfunnet er noe som føles helt naturlig. Vi prøver så godt han kan å drive næring, men samtidig fordele litt av godene rundt oss, sier han til avisen.

Stiller opp

Bakgrunnen for at Vindsetmo får prisen er for innsatsen han gjør for fellesskapet gjennom sin rolle som sjef på Edgars bakeri.

– Edgards får ikke hedersprisen for å drive god butikk, men for at de alltid har vært på tilbudssiden. Det er ikke få boller, kringler, rundstykker og liknende som har blitt gitt til lag og foreninger, ulike arrangementer og annet som skjer i Mandal. Edgars stiller opp og bidrar med det som gir det lille ekstra som skal til når folk møtes. Rune sørger for et inkluderende arbeidsliv, hvor de leter etter ressurser. De tar blant annet imot lærlinger og sørger for at unge mennesker får en fin start på yrkeskarrieren sin. Gjennom dette ønsker vi å verdsette alt Rune har bidratt med til beste for Mandal, uttaler Unn Liestøl Larsen i Mandals Byselskap til Lindesnes Avis.

Powered by Labrador CMS