Daglig leder i Bodø Bakeri, Bjarne Mosås kjøpte seg nylig inn i eventbyrået Bodø Event, med en andel på 25 prosent. Selskapet skal arrangere forskjellige festivaler og events i Bodø og omegn.

 Bytter du beite?

– Nei, hehe. Jeg skal fremdeles ha full fokus på jobben som daglig leder i Bodø Bakeri, men events og arrangementer er noe jeg har holdt på med som hobby i mange år allerede, så dette kjøpet av aksjer er mer en formalisering.

 

Er det mulig å koble bakeriet til arrangementer?

– Ja det håper og tror jeg. Det skal jo være matserving på flere av eventene vi skal lage, så jeg vil gjerne trekke bakeriet inn i dette. Catering står jo allerede for 20-25 prosent av omsetningen i Bodø Bakeri og jeg tror våre produkter kan passe veldig godt inn i flere av arrangementene som er under planlegging.

Tror du dette vil bidra til omsetningsøking for Bodø Bakeri?

– Ja, jeg tror vi kan øke omsetningen, men enda viktigere er å bidra til å skape noe nytt i Bodøområdet. Jeg er Bodø-patriot og det er det viktigste, sier Mosås.