Baker Hansen flyttet inn i nye lokaler i Grini Næringspark i 2014, noe som bidro til effektivisere driften.

Nytt rekordår for Baker Hansen

— Konseptet vårt passer godt sammen med trender i markedet, sier daglig leder Knut C. Hals.

Publisert Sist oppdatert

Vi føler at vi driver en god og solid virksomhet.

Inntektene fortsetter å øke for Baker Hansen AS, som nok en gang satte ny omsetningsrekord i fjor. Kjedens driftsinntekter for 2017 ble 174 millioner kroner, noe som er økning på cirka 18 millioner kroner fra året før.

Også resultatmessig ble det ny rekord i fjor, med 26,8 millioner kroner før skatt. Det er en økning på cirka 7,3 millioner kroner fra 2016.

— Vi er kjempefornøyde, sier daglig leder Knut C. Hals til Bakeri.net.

— Det er viktig for oss å bygge en solid plattform for kommende generasjoner, og det føler vi at vi gjør nå. Vi føler at vi driver en god og solid virksomhet, utdyper han.

Flere nye butikker

— Hva skyldes omsetningsøkningen?

— Den skyldes delvis at vi åpnet noen flere butikker i fjor og delvis at våre eksisterende butikker gjorde det enda bedre enn før, svarer Hals.

Han tror noe av forklaringen på suksessen er selve konseptet.

— Som andre bakerier har vi et flott konsept med kombinasjonen kaffebar og ferske bakervarer. Det passer godt med mange trender i dagens marked, som for eksempel kortreist mat og miljø. Vi er opptatt av å bruke så lite emballasje som mulig.

Økning på sentrene

— Hvordan har sommeren vært for Baker Hansen?

— Vi ligger helt greit der vi skal ligge. Spesielt for denne sommeren har vært økt salg hos kjøpesenter-butikkene våre. De opplever vanligvis en nedgang på sommeren, da flere folk vil være ute i gatene. Men i sommer har det nok vært såpass varmt i lang tid, at mange folk etter hvert søkte til kjøpesentrene for å kjøle seg ned.

— Blir 2018 enda et nytt rekordår?

— Omsetningsmessig forventer vi vekst også i år. Resultatmessig forventer vi å holde oss på cirka det samme nivået.

 

 

Powered by Labrador CMS