Hele familien til Aurora har stått på for å bygge om kjelleren til bakeriet Auroras Hjemmebakeri.

Ny steinovn fra Italia er på plass, eltemaskin og kjølerom er klart. Nå håper gründeren at lokalbefolkningen skal benytte seg av tilbudet på Averøy, skriver Tidens Krav.

Markedet er testet

Markedet har hun allerede testet ut ved å delta på julemarked, og det har slått an.

Hver fredag skal Aurora holde bakeriet åpent og hun tilbyr langtidshevede brød sammen med skoleboller, kanelsnurrer, boller og andre kaker.

Brød i posten

– Det er utrolig mange som har etterspurt og vist interesse for hjemmebaksten min. Barneskolen på Bruhagen har allerede vært på døra. Folk fra by’n, ja, liketil folk fra Romsdal har spurt etter brødbaksten min. Til jul i fjor fikk jeg forespørsel fra en ålesunder om jeg ikke kunne sende et brød i posten. Han hadde hørt meg på lokalradioen, sier Aurora Qvam til Tidens Krav.