Stein Arve Bernes i Godt Brød fikk besøk av Sandnes-ordfører Stanley Wirak under åpningen i av bakeri og bakeverksted i byen.
Stein Arve Bernes i Godt Brød fikk besøk av Sandnes-ordfører Stanley Wirak under åpningen i av bakeri og bakeverksted i byen.

Nytt bakeverksted

Godt Brød har åpnet dørene til sitt 24. bakeri og bakeverksted med ordføreren tilstede.

Publisert Sist oppdatert

Godt Brød åpnet dørene til sitt nye bakeri og bakeverksted i Sandnes torsdag 13. oktober på Amfi Vågen. Det var duket for økologisk festfrokost og levende musikk fra Godt Brøds egen sangfugl, Ingrid Lovise Anvik Hellenes. Ordfører i Sandnes, Stanley Wirak, var på plass og kastet glans over begivenheten.

Takknemlige gjester koste seg med rykende ferske håndverksbrødvarer i sitt nye bakeri som er bygget over to plan, med nydelig utsikt og herlig duft av nybakt brød.

Det nye bakeriet i Sandnes blir Godt Brøds tjuefjerde bakeverksted.

Godt Brød er en økologisk bakerikjede med Debio-godkjenning som ble startet opp i Bergen i 1995. Bakeriene og bakeverkstedet finnes fra før i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Nå er de også i gang i Sandnes, som er kåret til Norges beste kommune å bo i. Daglig leder Lene Høyland fra Ålgård gleder seg til å servere økologisk håndverksbakst i hjemtraktene sine.

Godt Brød i Sandnes har fått moderne og tiltalende lokaler på Amfi Vågen.
Godt Brød i Sandnes har fått moderne og tiltalende lokaler på Amfi Vågen.
Det var full produksjon fra dag én hos Godt Brød i Sandnes.
Det var full produksjon fra dag én hos Godt Brød i Sandnes.

 

Powered by Labrador CMS