Karin Gamst er selvlært baker med hjerte for gjærbakst. Nå har hun startet et bakeri og en liten kafé på Solvoll i Re, skriver Tønsbergs Blad.

– Jeg har hatt et bakeriutsalg tidligere, og ønsket nå å starte opp igjen. Planen var egentlig å åpne i garasjen hjemme, men det bød på noen utfordringer, forteller Gamst, som derfor endte opp med å leie et lokale på Solvoll.

Her skal hun holde åpen kafé en dag i uken. I tillegg har hun planer om å påta seg bestillinger ved siden av.

– Jeg håper å kunne holde åpent oftere etter hvert, men først må jeg se hvordan konseptet blir mottatt, sier hun.

Kafeen skal innredes med møbler og produkter fra bruktbutikken Olgars. Disse møblene og produktene vil det også være mulig å kjøpe i kafeen, forklarer Gamst, som i første omgang har med seg både barn og svigerbarn som hjelpere.

– På sikt håper jeg at det vil gå så bra at jeg kan ansette noen for å hjelpe meg. Håpet er at jeg etter hvert skal kunne leve av dette, sier hun.