Storms AS utvikler og produserer blant annet aromaer, fruktkonsentrat og farger for næringsmiddelindustrien. Avtalen med Bayn innebærer distribusjon av Bayns løsninger for sukkerreduksjon. Etter en testperiode på seks måneder, som starter i juni 2017, kan en distribusjonsavtale signeres, skriver Bayn Europe i en pressemelding.

– Det faktum at vi signerte med Storms AS betyr mye for oss. De vil dekke det nordiske markedet, styrke våre merker og øke salget av Navia og EUREBA. Storms AS har lang erfaring i distribusjon av ingredienser som vi verdsetter, og vi setter pris på at de har fokus på produktstøtte, sier Lucy Dahlgren, administrerende direktør i Bayn Europe AB i pressemeldingen.

Sterk trend

Storms AS vil fokusere på salg og markedsføring av Bayn Europas varemerker EUREBA og Navia – totalløsninger for sukkererstatning og naturlige ingredienser for sukkerreduksjon.

– Sukkerreduksjon er en sterk trend, og er høyt på alle matprodusenters agenda. Sukkerreduksjonen er mer enn bare søtt med stevia. Derfor er vi glade for at vi får jobbe med Bayns løsninger for sukkerreduksjon med fokus på smak og tekstur, som også er også lett å bruke, sier Rolf Storm, administrerende direktør i Storms AS i pressemeldingen.