Året starter med åpningen av et nytt usalg i Schultz’ gate på Majorstua i Oslo og er en erstatning for utsalget i Bogstadveien som ble lagt ned grunnet oppussing i gården.  Utsalget i Schultz’ gate blir en stor og flott butikk på rundt 160 kvadratmeter og er lokalisert i et helt nytt bygg.

– Vi åpner 20. januar og dette utsalget kan bli vårt nye flaggskip. Lokasjonen er meget god og vi tror dette kan bli en omsetningsvinner i Baker Hansen systemet, sier Morten Hals, arbeidende styreformann i familieselskapet som har levert brød- og bakervarer på Østlandet siden 1861.

Nytt utsalg åpnes også i Vika Terrasse i Oslo sentrum i løpet av sommeren, samt en reåpning av utsalget på kjøpesenteret CC i Drammen. Her har Baker Hansen hatt en salgsbod mens senteret har vært under oppussing, nå ser det ut som det står klart til sommeren.

 

Kollenbollen

– På produktsiden har vi ikke mange konkrete planer. Vi prøver ut noen nye brød og kaker og hvis det selger godt beholder vi det, hvis ikke prøver vi noe nytt.

Det som er konkret er en egen Kollenbolle som vi skal selge fra boder i Holmenkollen under Skiskytter-VM og Holmenkollen Skifestival. Dette er en litt uortodoks bolle med frukt og nøtter som passer veldig godt til publikummere som sitter utendørs lenge under disse arrangementene. Denne bollen tror vi kommer til å selge godt, sier Hals.

Baker Hansen fortsetter også sin satsing på glutenfritt i 2016. Det glutenfrie bakeriet som Baker Hansen startet opp i 2015, går godt og de tror på en omsetningsøking på om lag fem prosent.

– Totalt for Baker Hansen øker salget jevnt og trutt og 2016 blir nok et godt år. Vi tror på en omsetningsøking på åtte-ti prosent, sier Hals.