Unibak overtar nå som forhandler av Lillnord i Norge. Fra venstre: Stian Hjermstad (selger), Gunnar Clifford (daglig leder), Torstein Johnsen (selger), Jan Klufterud (service), Glenn Pedersen (selger), Preben Andersen (servicesjef), Krzysztof P Janik (service), Lloyd Kleppe (salgssjef).

Ny forhandler av Lillnord

Unibak er ny forhandler Lillnord i Norge.

Danske Lillnord har vært en betydelig leverandør av rask- og frys-raskeskap på det norske marked gjennom nærmere 45 år.

– Det skjer nå et forsterket samarbeid og eierskap blant produsenter og leverandører i bakeribransjen. Tidligere har produsentene Revent (tralleovner), Wachtel (herte-ovner) og Lillnord stått på egne ben. Nå er det inngått et mer uformelt samarbeid mellom disse selskapene. I Norge satses det på et felles forhandlernett, sier daglig leder i Unibak, Gunnar Clifford til Bakeri.net.

Som en konsekvens av dette vil Unibak overta som forhandler av Lillnords produkter på det norske marked fra 1. mars 2024. Unibaks salgs- og serviceavdeling har vært på kurs i Danmark for utvidet opplæring. 

– Vi er nå meget godt rustet til å ta over Lillnord. Det blir i tillegg investert i et omfattende reservedelslager, sier Clifford.

Powered by Labrador CMS