Lørdag 15. september vil BKLF ha åpen lounge, inne på messeområdet, for alle norske bakere og konditorer, som tar turen til München og iba 2018.

Gunnar Bakke og resten av organisasjonen vil med loungen skape en møteplass for den norske bransjen.

Program iba 2018:

Lørdag 15.09  

Kl. 10-16 BKLF Loungen – iba-messens møtested for bakere og konditorer fra Norge

BKLF-loungen finner du i hall B1 – møterom B11. Velkommen! Dette er plassert like innenfor inngang vest.

Kl. 20.30 – 00.30 Oktoberfest, Hofbräuhaus, Platzl 9 München

Idun har reservert egen sal med eget band. Hatter og bekledning kan leies for ekte oktoberfeststemning. Bayersk mat blir servert, og BKLF vil dele ut utmerkelser. Årets bakeri 2018 vil bli kåret. Her ligger alt til rette for en skikkelig Oktoberfest – allerede i september!

Søndag 16.09

Iba.UIBC.CUP, Hall B3.231 - 09.00-16.00: Konkurranse

Hvem er de beste bakerne i verden? Kom og hei frem det norske bakelandslaget!

16.00-16.30: Presentasjon av bakverk og showpieces

Mandag 17.09

17.30: Premieutdeling

 

– Loungen skal fungere som en uformell møteplass for hele bransjen. Vi har leid et konferanserom inne på messeområdet som er der for alle som ønsker det fra den norske bransjen. Loungen skal også fungere som base for Landslaget, som jo skal konkurrere på søndag 16. september, forteller Bakke.

Gunnar Bakke, daglig leder BKLF, ønsker alle velkommen til BKLF-loungen under årets iba-messe.

Gunnar Bakke, daglig leder BKLF, ønsker alle velkommen til BKLF-loungen under årets iba-messe.

FOTO: Jon-Are Berg-Jacobsen / Vest Vind Media

Treff kjentfolk

I loungen kan man treffe kjentfolk fra bransjen, ta en forfriskning og litt snacks. Her kan du også møte Martin Lang fra Foodsoft, som vil presentere nyeste versjon av My Food Office. Torbjørn Grimstad fra Moicon vil demonstrere deres 3D modell for bakeri, som gir mulighet til visuelt å overvåke driftsprosesser. Idun vil være her med en presentasjon av sin nye web-shop som åpner 1. september. Tilstede er også Kjetil Dale Aas fra Baker- og konditorbransjens opplæringskontor (BKO), baker- og konditorlandslaget, samt Solveig Lygre og Gunnar Bakke fra BKLF.

Bransjen drar til München

I 2018 vil det ikke arrangeres et tradisjonelt årsmøte/fagkonferanse i BKLF, men i stedet legges noen av de faste arrangementene til München og iba-messen. Loungen vil være en del av dette, men det skal også bli utdeling av utmerkelser, samt kåring av Årest Bakeri. Dette vil foregå på lørdag kveld i forbindelse med middag, som Idun inviterer til.

– I 2018 gjør vi ting litt annerledes enn vanlig. Siden det under iba skal være uoffisielt VM, så er det mange nordmenn som skal reise til Tyskland, og da finner vi det fornuftig å legge noen av våre arrangementer dit. Mange leverandører drar også til iba, så vi tror vi vil treffe mange i den norske baker- og konditorbransjen i München, sier Gunnar Bakke.