Daglig leder i Brisk og Brisk bakeri, Frode Vestad, gleder seg over samarbeidet med Norgesbakeriene Holding og Nærbakst.
Daglig leder i Brisk og Brisk bakeri, Frode Vestad, gleder seg over samarbeidet med Norgesbakeriene Holding og Nærbakst.

Norgesbakeriene Holding og Nærbakst kjøper seg inn i bakeriet

Det glutenfrie bakeriet Brisk bakeri i Ålesund inngår samarbeid med Norgesbakeriene Holding og Nærbakst og styrker virksomheten.

Brisk bakeri AS er en av Norges største produsenter av glutenfrie bakevarer. Det er en del av Brisk-konsernet i Ålesund, en arbeids- og inkluderingsbedrift med formål å tilbakeføre mennesker til arbeidslivet.

Nå utvider Brisk bakeri produktspekteret og ansetter flere. Dette muliggjøres gjennom et samarbeid med Norgesbakeriene Holding og Nærbakst. Brisk skal produsere flere varer for sine samarbeidspartnere og samarbeidet åpner nye salgskanaler for Brisk bakeri. Som en del av avtalen kjøper Nærbakst og Norgesbakeriene Holding seg inn i Brisk bakeri med 20% hver.

– At disse aktørene vil satse videre sammen med oss, ser vi på som en anerkjennelse for den virksomheten vi har bygget opp og gir oss muligheter til å utvikle virksomheten videre og tilby flere produkter både i det norske og svenske markedet, sier daglig leder i Brisk og Brisk bakeri, Frode Vestad.

– Brisk bakeri produserer kun glutenfrie produkter og er kjent for sin gode kvalitet. Det blir fint å kunne tilby flere glutenfrie bakervarer gjennom våre salgskanaler, sier Odd Eirik Henjesand på vegne av Norgesbakeriene Holding og Nærbakst.

Powered by Labrador CMS