Konkurransen Twinings Best Breakfast, kårer den beste hotellfrokosten man får i Norge. Scandic Nidelven er et kjent begrep hos matglade folk som reiser mye. Hotellet ved Nidelvens bredd i Trondheim sentrum har vunnet konkurransen ti ganger på rad, før Thon Hotel Lofoten, etter mange sterke år som utfordrer, vant i 2016. I 2017 slår Nidelven hardt tilbake og gjenoppretter frokostdominansen, skriver arrangøren i en pressemelding.

Det var i år svært høyt nivå på finalen, og arrangøren mener de beste hotellfrokostene i Norge holder høyt internasjonalt nivå.

Plassering

1.plass: Scandic Nidelven
2.plass: Thon Hotel Lofoten
3.plass: Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Det var tett kamp om spesielt 3-plassen, og Twinings Best Breakfast ønsker å berømme Scandic Hell, Scandic Byparken og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo som var nærmest pallen.

Både Scandic og Thon har gjort en formidabel jobb med å heve nivået på frokosten, og kan skilte med et svært godt toppnivå. Det er gledelig å se at vinnerne og finalistene sprer seg over hele Norgeskartet, et tegn på at arbeidet med å forbedre frokosten er noe som kommer gjestene til gode over hele landet.

Hemmelig jurymedlem

Juryen bestod av to kjente og en anonym matekspert; Lars Erik Underthun: Norges første medaljevinner i Bocuse d’Or, driver av Spisestedet Feinschmecker og tidligere president i Bocuse d’Or Norge. Wenche Andersen: Hele Norges frokostkokk nummer én gjennom God Morgen Norge. Kjent også som kokebokforfatter og matjournalist. Det 3. jurymedlemmet: …Er en godt bevart hemmelighet. Vedkommende har omfattende bransjeerfaring, og tilfører juryen bredde i sitt arbeid.