Det er ventet omkring 155.000 besøkende til messen i Cologne, 10-14. oktober. Anuga-messen arrangeres hvert andre år hos Koelnmesse, som er den femte største messeplassen i verden, og er i år fullstendig fullbooket. Koelnmesse melder at hver minste kvadratcentimeter av den 248.000 kvadratmeter store plassen er booket, og kommer dermed til å huse over 7000 leverandører fra 108 land i de fem dagene messen pågår.

Norge er hot, men not

Fra Norge deltar kun United Bakeries, Praana herb and tea AS, Millba AS og Laguna produkter AS.

Til dagligvarehandelen i oktober i fjor, uttalte både Remi Goulignac fra blant annet United Bakeries og Bent Ove Søvik i Millba at det norske oppmøte på verdens største varemesser som SIAL og Anuga er for dårlig – på tross av norsk etterspørsel. Goulignac uttrykte at Norge er hot, og har mye å by på som vekker interesse og etterspørsel internasjonalt.
Les hele saken her: http://www.bakeri.net/nyheter/?article_id=8341

I år er det Hellas som er Anugas samarbeidsland, og hovedfokuset i messeprogrammet er industrien og forbrukertrender. Anuga er inndelt i 10 mindre messer med hvert sitt tema, hvor både små, mellomstore og store leverandører representerer et stort spekter av varer, samt Anugas økonomisk substans.

Fullstendig liste over alle messene og de deltakende landene kan du lese mer om her. http://www.anuga.com/anuga/index-2.php

Kommende store messer:

Sweets & Snacks Middle East
27 – 29.10.2015 in Dubai

World of of Food Beijing – powered by Anuga
18-20.11.2015 in Beijing

ISM
ProSweets Cologne
31.01.-03.02.2016 in Cologne