Hans Olav Sørensen (80) håper fortsatt på å finne noen som vil overta driften av Selbubakar'n.

Nesten slutt for Selbubakar’n

Den daglige driften er lagt ned, men bakeriet holder fortsatt åpent hver dag.

Publisert

Dette er et viktig samlingssted for mange i bygda, og derfor ønsker vi å prøve oss på denne løsningen.

Hans Olav Sørensen (80) har drevet Sørensen bakeri i Selbu, populært kalt Selbubakar’n, helt siden 1975. Nå har han akkurat lagt ned den daglige driften, men kundene kan fortsatt komme innom for å drikke kaffe og spise smultringer eller andre småbrød mellom klokken 8 og 16 hver dag.

Selbubakar’n har nemlig innført en selvbetjent ordning med tidslås på døren, melder lokalavisen Selbyggen.

– Dette er et viktig samlingssted for mange i bygda, og derfor ønsker vi å prøve oss på denne løsningen. Pappa skal fortsette å bake litt, men det blir på en annen måte enn tidligere, forteller sønnen Marius Sørensen til Stjørdals-Nytt.

Han og broren Hansi bistår begge faren sin i jakten på nye drivere til Selbubakar’n, og de har ikke gitt opp håpet om å finne noen ennå.

En nettside/stillingsannonse laget i samarbeid med Tandem Reklame i fjor sommer ligger fortsatt ute, og nå retter den seg også mer mot utlandet. Hans Olav og sønnene ser for seg at det kan være mulig å finne interessenter i land som Sverige og Nederland. De leter etter en eller flere personer som kan «utnytte alt potensialet som ligger i bakeriet». Arvtakeren til Selbubakar’n bør ifølge annonsen være «en driftig og idérik person som er sulten på en ny livsstil».

–  Vi har vært i dialog med flere interessenter, men så langt har det ikke klaffet med noen, sier Marius Sørensen til Stjørdals-Nytt.

Powered by Labrador CMS