Dame med langt går i mørk gener med mikrofon foran seg.
Silje Blomsø har startet podkasten «Livet med Silje» sammen med lokalavisen i byen.

Nå har Silje startet podkast

Silje Blomsø i Blomsø Bakeri er et kjent ansikt i Harstad og i baker-norge. Hun har lenge kriblet etter å bruke mer av kreativiteten sin og nå har hun startet podkast sammen med lokalavisen.

Publisert Sist oppdatert

I podkasten som heter «Livet med Silje» samarbeider hun med lokalavisen iHarstad. Det hele startet med at hun så at iHarstad søkte etter journalist for å jobbe med sosiale medier og podkast for avisen. Den søkte Blomsø på og skrev at hun gjerne ville lage en podkast. Og den jobben fikk hun.

Den første episoden ble publisert 1. mai og her blir lytterne bedre kjent med Silje som ikke er utdannet baker, men som studerte kunsthistorie og kreativ ledelse. Hun har også en fortid i rockeband. Men så havnet hun tilbake i Harstad og i familiebedriften. Men ønsket om å bruke litt mer av kreativiteten har vært der en stund og den nye podkasten skal gi utløp for akkurat det.

– Jeg savner å være litt mer kreativ, så nå blir dette min nye hobby, sier Silje Blomsø til Bakeri.net og understreker at dette er noe hun gjør på fritiden og at hun fortsatt skal jobbe på bakeriet, slik hun har gjort tidligere.

– Hva skal podkasten handle om i kommende episoder?– Det blir om hverdagslige ting, om livets opp og nedturer. Og så håper jeg å krydre det med noen crazy historier. Det blir litt uten filter, men det skal være fengende. Det blir mye humor og så vil jeg også berøre det triste. Min pappa døde av demens og det samme gjorde faren til en venninne. Derfor tenker jeg at et tema kan bli det å være pårørende. Det blir jo litt mer alvorlig da, men målet er å treffe litt bredt. Og så håper jeg å få snakke med mange mennesker som har gode historier å fortelle.

– Blir det noe fra baker- og konditorbransjen i podkasten?

– Det håper jeg vi får til, men ingenting er planlagt ennå. Det er helt sikkert noen gode historier der som også kunne blitt fortalt. I podkasten skal folk få by på seg selv, noe jeg også vil gjøre, sier Silje Blomsø som gleder seg til fortsettelsen. 

Hør teaser om Siljes podkast.

Powered by Labrador CMS