Sammen med styret i BKLF, landslagsdeltakerne og partnere ble Norges prestasjon i Paris behørig markert med blomster, taler og festmiddag.

Etter en film fra konkurransen i Paris kom både prestasjonen og opplevelsen igjen på nært hold. BKLFs Erlend Løken var blant dem som slet med å holde tårene tilbake i sin takketale. Det samme gjorde også BKLF-president Ole John Berntsen. Begge har de deltatt både på landslaget og i konkurranser og vet hva som ligger bak en slik prestasjon.

Samlingen var den første med landslag og partere etter at Baker- og konditorlandslaget fikk en ny partnerskapsmodell. Det ble en flott markering og feiring av bronsemedaljen, men også et godt møte mellom deltakere og partnere som har bidratt til å gjøre satsingen mulig.

God stemning på podiet under premieutdelingen. Trener Kjetil Dale Aas (t.v.) og Remy Corbet smilte om kapp med sola under feiringen av bronsemedaljen.

God stemning på podiet under premieutdelingen. Trener Kjetil Dale Aas (t.v.) og Remy Corbet smilte om kapp med sola under feiringen av bronsemedaljen.

Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media
Resten av Baker- og konditorlandslaget fikk takk for sin støtte og hjelp både i forkant av konkurransen og i kampens hete i Paris der de var en fantastisk heiagjeng.

Resten av Baker- og konditorlandslaget fikk takk for sin støtte og hjelp både i forkant av konkurransen og i kampens hete i Paris der de var en fantastisk heiagjeng.

Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media
Rolf Kristiansen i Mesterbakeren og kona Inger Sofie Finch fikk rosende ord fra BKLF-leder Gunnar Bakke for at de fraktet varer og utstyr trygt fra Norge til Paris.

Rolf Kristiansen i Mesterbakeren og kona Inger Sofie Finch fikk rosende ord fra BKLF-leder Gunnar Bakke for at de fraktet varer og utstyr trygt fra Norge til Paris.

Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media
En tydelig rørt BKLF-president Ole John Berntsen mimret tilbake til sin egen tid på landslaget i sin takketale til det norske bronselaget.

En tydelig rørt BKLF-president Ole John Berntsen mimret tilbake til sin egen tid på landslaget i sin takketale til det norske bronselaget.

Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media
Baker- og konditorlandslagets partnere fikk også servert en treretters middag.

Baker- og konditorlandslagets partnere fikk også servert en treretters middag.

Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media