Det er femte året på rad at Møllerens samler viktige aktører i bransjen for å dele erfaringer og bli inspirert. Arrangementet har utviklet seg til å bli en viktig faglig arena med bred oppslutning. Årets arrangement finner sted på Teatro i Oslo.

– Det er hyggelig å registrere at mange allerede har meldt seg på årets arrangement. Vi håper jo på samme gode oppslutning i år som tidligere år og med begrenset antall plasser lønner det seg å melde seg på så tidlig som mulig for å være sikret plass, sier salgsdirektør Bakeri & Industri i Norgesmøllene, Elisabeth V. Klokkervold til Bakeri.net.

Spennende foredragsholdere

Årets tema er aktuelt for alle, og handler om spisevaner i endring. Hvordan blir morgendagens matopplevelse, hva vil egentlig forbrukeren ha og hva kan vi selv gjøre for å være aktuelle:

  • Direktør Gøril Joys Johnsen i COOP Norge SA vil dele sine tanker om hvordan dagligvarebransjen påvirkes av endringer i matvaner og hva COOP gjør for å møte fremtiden
  • Leo Campbell & Melissa Sharp fra Modern Baker (UK) kommer for å snakke om deres «healthy baking» konsept og veien fra forskning, oppstart frem til fullskala produksjon med eget bakeri og produktlinje
  • Trendforsker Louise Byg Kongsholm som er administrerende direktør i den danske Pej-gruppen kommer for å snakke om aktuelle trender
  • Trendspotter Matthew Brown fra Ecochamber (UK) deler sin innsikt i forbrukertrender og innovasjoner fra “retail” – dagligvare, bakeri m.m.

– Vi er i mål med årets program og de nevnte foredragsholderne er kun et utvalg av de mange dyktige personene som har sagt ja til å bidra denne dagen, vi gleder oss til å høre samtlige. Vår målsetting er fortsatt at Møllerens Inspirasjonsdag skal være det beste og viktigste arrangementet for bransjen gjennom året og tilbakemeldinger fra deltakere på tidligere arrangement har vist at vi har levert på den ambisjonen. Vi tror vi skal leve opp til både egne og bransjens forventninger denne gangen også, sier Klokkervold.

Møllerens Inspirasjonspris 2019

I etterkant av det faglige programmet blir det blir servert middag og underholdning, også dette på Teatro. Under middagen vil også årets Møllerens Inspirasjonspris 2019 blir delt ut. Dette er en ærespris som tildeles den/eller de som over tid har utmerket seg spesielt positivt i bransjen. Prisen ble første gang delt ut i 2017, og tidligere vinnere av prisen er Morten Schakenda og Øyvind Lofthus.

–Vi har mange sterke kandidater, så nåløyet er trangt også i år, forteller Elisabeth Klokkervold.

Meld deg på her.